Styling

Styling

We zien dat steeds meer mensen de tijd nemen om hun huis écht een thuis te maken. Geen bij elkaar geraapt geheel, maar juist één geheel door met zorg het hele huis te stylen.

Daar werken wij van Fonkelvloeren graag aan mee, want wij weten allang dat een fijn thuis een mens gelukkig maakt.

Daarom werken we samen met professionele interieuradviseurs om onze klanten van het beste advies te voorzien.

In 2021 zien we dat op het gebied van vloeren, de visgraatvloer zonder twijfel de populairste keus is – in zowel hout als PVC. Logisch, want dit patroon is een echte blikvanger.

Je thuis is echter meer dan je vloer en op het gebied van interieurontwerp zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor meubels in basic kleuren met daarbij accessoires die de show stelen. 

Momenteel zijn qua kleuren warme tinten helemaal in. Donkergroen, okergeel en ook verschillende bruine tinten. De Flexa kleur van 2021 is dan ook Brave Ground – ‘ een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in je huis.’

Deze kleur past perfect bij PVC-vloeren met een houtstructuur en natuurlijk een massieve eiken vloeren. 

Wil je advies over de styling van je huis? Onze interieuradviseurs komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak